Jak na granty II: Realizace a přínos

Chcete získat granty, ale nejste si jistí, jak je napsat? Nejste si jisti zda o grant požádat či nikoliv? Grant jste získali, ale trochu se v něm topíte? Právě pro vás připravila Kancelář Kreativní Evropa dva semináře Jak na granty (a nezbláznit se z toho). Představíme Vám základní principy tvorby projektů, navedeme Vás v rozhodnutí  zda  o grant žádat, na co v žádostech nezapomenout, nebo jak administrovat více projektů najednou. Sdílet svoje zkušenosti budou zkušení žadatelé a projektoví manažeři. 

Na projekty se zaměříme obecně, nebudeme představovat konkrétní grantové výzvy Kreativní Evropy. Akce je určena jak začátečníkům, tak zkušeným žadatelům i administrátorům projektů, kteří si chtějí doplnit dovednosti či se ujistit, že svou práci dělají dobře. 

Program: 

10.00-10.30 Úvod do tématu

10.30-11.15 Diskuze s hosty

11.15-12.00 Sdílení zkušeností 

Jak na granty II: REALIZACE A PŘÍNOS

Druhý seminář bude věnován tomu, jak  granty mohou ovlivnit  vaši organizaci a její směřování. Zaměříme se na to, jak vybírat vhodné granty.  Dotkneme se poslání organizace, koordinace grantů, iniciace projektů či mezinárodní spolupráce. Pozvání na toto setkání přijali Sára Davidová (Společnost Jindřicha Chalupeckého), Tereza Dobiášová (UUUL a mezinárodní asociace dětí v muzeích Hands On!) a Ondřej Kamenický (Festival Jeden svět). Semináři vás provedou Magdalena Müllerová a Eva Žáková (Kancelář Kreativní Evropa Kultura) a hosté.

 

Máte-li zájem o účast, zaregistrujte se do 12. května. Akce bude probíhat online na platformě Zoom. Účastnit se můžete pouze jednoho semináře i obou termínů.

 

Kontakt: Hana Šormová, T +420721947355, E