Jak na granty I: Žádosti

Chcete získat granty, ale nejste si jistí, jak je napsat? Nejste si jisti zda o grant požádat či nikoliv? Grant jste získali, ale trochu se v něm topíte? Právě pro vás připravila Kancelář Kreativní Evropa dva semináře Jak na granty (a nezbláznit se z toho). Představíme Vám základní principy tvorby projektů, navedeme Vás v rozhodnutí  zda  o grant žádat, na co v žádostech nezapomenout, nebo jak administrovat více projektů najednou. Sdílet svoje zkušenosti budou zkušení žadatelé a projektoví manažeři. 

Na projekty se zaměříme obecně, nebudeme představovat konkrétní grantové výzvy Kreativní Evropy. Akce je určena jak začátečníkům, tak zkušeným žadatelům i administrátorům projektů, kteří si chtějí doplnit dovednosti či se ujistit, že svou práci dělají dobře. 

 

Program: 

10.00-10.30 Úvod do tématu

10.30-11.15 Diskuze s hosty

11.15-12.00 Sdílení zkušeností 

Jak na granty I: žádosti 

V prvním semináři se budeme věnovat projektovému řízení a jeho základním principům. Představíme si základní charakteristiky a rozdíly mezi malými a velkými projekty a jak žádost dobře připravit.

Do diskuze jsme pozvali zkušené autorky mnoha grantových žádostí: Markétu Černou (Festival 4+4 dny v pohybu) a Lídu Vackovou (Studio ALTA). Semináři vás provedou Magdalena Müllerová a Eva Žáková (Kancelář Kreativní Evropa Kultura) a hosté. 

 

Kontakt: Hana Šormová, T +420721947355, E